Sun Valley: Appartementen in La Cala Golf verweven in het idyllisch landschap

Contacteer de makelaar

Sun Valley is een nieuwe ontwikkeling van 23 appartementen gelegen in het idyllische landschap van La Cala Golf te Mijas. Dankzij de fantastische ligging op de top van een heuvel kan men er genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de golfbaan, landschap en zee. Er is verder geen bebouwing rond het project. U kunt er in de volle natuur van de rustige en serene sfeer genieten.

Deze budget vriendelijke appartementen zijn ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een vakantiewoning, of slimme investeerders die een appartementje zoeken om het te verhuren aan vakantiegangers.

Alle appartementen zijn voorzien van grote terrassen met een glazen balustrade voor een prachtig uitzicht op de golfbaan en de tuinen van het resort. De begane grond appartementen beschikken over een privé tuin.

Met hun zuid-west oriëntatie zijn de woningen voorzien van optimale lichtinval. De moderne inrichting heeft een “total living” concept waarbij elke ruimte optimaal wordt benut en de salon één geheel vormt met het terras dankzij de plaatsing van grote ramen.

De woningen worden standaard opgeleverd met afgewerkte kasten, airconditioning, een bemeubelde keuken met huishoudelijke apparaten, een geïnstalleerd LED-verlichting en volledig uitgeruste badkamers. Er is tevens een optie met extra’s voorzien voor persoonlijke aanpassingen van de woning.

Het residentiële complex is een gesloten urbanisatie en een parkeerzone met overkapping. Aan elke woning is een parkeerplaats toegewezen. Oplevering is gepland in 2020.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie, grondplannen of beschikbaarheid over deze woningen of om een bezichtiging in te plannen.
Omgeving
:
Marbella oost, Mijas, La Cala Golf
Type
:
Appartement
Slaapkamers
:
2, 3
Badkamers
:
2
Garage(s)
:
1
Woon oppervlakte (m²)
:
80-101
Terras (m²)
:
24-27
Perceel oppervlakte (m²)
:
Uitzicht
:
Bergen, Zee, Golf
Zwembad(en)
:
Gemeenschappelijk zwembad
  • Volledig ingerichte keuken
  • Open plan keuken en leefruimte
  • Grote ramen voor veel lichtinval
  • Hoogwaardige afwerking en materialen
  • Panoramische zichten op de omgeving en de golf
  • Zuid-west oriëntatie