prachtig en hoogwaardig nieuwbouwproject op wandelafstand van het centrum van Olsene te koop te ZULTE (9870) | Heritage Vastgoed

Appartement

Kerkstraat 24, 9870 ZULTE

€ 254.000

  • 2

Contacteer de makelaar

Els Vaernewyck

Voor meer info contacteer ons gerust op het nummer 0496 10 65 76.

Project residentie Kerkstraat is een prachtig en hoogwaardig nieuwbouwproject op wandelafstand van het centrum van Olsene en dichtbij diverse verbindingswegen.

Meer info over dit project? https://heritagevastgoed.be/nl/projecten?view=projectdetails&id=3

Het project bestaat uit 9 luxe appartementen, één voor één voorzien van een comfortabele en ruime indeling, voldoende bergruimte en grote zonneterrassen met zicht op een aangelegde tuin.

Bij de afwerking en inrichting wordt steeds gebruik gemaak van topmaterialen, zowel op vlak van degelijkheid en duurzaamheid als op vlak van stijl en design. Ieder appartement beschikt over een individuele hoogrendementsketel op aardgas en een ventilatiesysteem type D. E-peil: < 60.

Ondergronds zijn er voldoende parkeerplaatsen voorzien. Eveneens is er de mogelijkheid tot aankoop van een aparte berging.Snelle beslissers kunnen momenteel nog inspraak hebben in de onderverdeling van het appartement alsook in de keuze van diverse afwerkingsmaterialen!

  • 2
Referentie
:
1395
Woningtype
:
Appartement
Prijs
:
€ 254.000
Erfgoed
:
Nee
EPC
:
In aanvraag
Verwarming
:
Niet meegedeeld

Mijn selectie