Instapklaar 2-slaapkamer appartement in het hart van het Patershol te koop te GENT (9000) | Heritage Vastgoed

Appartement

Vrouwebroersstraat 11, 9000 GENT

Contacteer de makelaar

Els Vaernewyck

Instapklaar 2-slaapkamer appartement in het hart van het Patershol.

Voor meer informatie of een bezoek, kan u contact opnemen met Els Vaernewyck 0496 10 65 76 of via els@heritagevastgoed.be

Dit unieke en mooi afgewerkte appartement van 2011 bevindt zich in het centrum van Gent, in het hart van het Patershol. Meer nog, vanuit de woonkamer en vanop het terras is er zicht op het Gravensteen. Nog meer het gevoel hebben dat u in centrum Gent woont kan niet!

Deze recente woonst van 105 vierkante meter is volledig voorzien van ingemaakte kasten en bureau's en heeft een moderne authentieke uitstraling door de houten balken in de slaapkamers.
In de leefruimte komt er de ganse dag zon binnen door de Zuid-West-oriëntatie, maar er kan ook verduisterd worden met een automatische screen.
Verder maken de mooie keuken en de ruime inloopdouche dit appartement compleet. Er is parket aanwezig in alle ruimtes en de verwarming werkt op aardgas.

Beneden is er een gemeenschappelijke tuin en terras en de fietsen- en kelderberging bevinden zich op het gelijkvloers.
De autostaanplaats is aan te kopen voor 40.000 euro (enkel toegankelijk voor eigenaars van de autostaanplaatsen via nummerplaatherkenning).

Bel vandaag nog voor een bezoek en kom mee van het prachtige uitzicht genieten!
  • 2
  • 1
  • 105 m²
Referentie
:
1512
Woningtype
:
Appartement
Prijs
:
€ 579.000
Erfgoed
:
Nee
EPC
:
105 kWh/m².jaar
Verwarming
:
CV op gas
Terras
:
Ja

Mijn selectie