Gerenoveerde stadswoning in kindvriendelijke straat te Deinze te huur te DEINZE (9800) | Heritage Vastgoed

Huis

9800 DEINZE

€ 625

  • 2
  • 1
Voor een bezoek neem contact op met Sarah - 0474 93 68 00 of sarah@heritagevastgoed.be

Deze gezellige stadswoning is gelegen dichtbij het centrum van Deinze, verschillende invalswegen, doch in een zeer kindvriendelijke straat.

Kindvriendelijke buurt
De doodlopende straat is enkel toegankelijk voor bewoners en heeft op het einde van de straat een gezellig pleintje waar de kinderen kunnen spelen.
Vanuit de woning bent u zeer snel in het centrum van Deinze, verschillende winkels (Delhaize, Spar, Action, Albert Hein, Kruidvat, Speelvogel, ...), restaurants, het zwembad van Deinze, ...

Gerenoveerde woning
De woning wordt momenteel volledig gerenoveerd. Nieuwe ramen zijn aanwezig sinds begin december, de muren worden opnieuw gepleisterd, de gevel wordt achteraan gerenoveerd, centrale verwarming wordt geïnstalleerd, een nieuwe badkamer en keuken worden geplaatst, het dak is vernieuwd en wordt in december geïsoleerd. In januari wordt de woning ook volledig opnieuw geschilderd.
De woning is voorzien van een doorgang naar de tuin voor fietsen, grasmachine, ...

Indeling
Inkomhal - woonkamer - keuken - badkamer - kelder - 2 slaapkamers - zolder met vaste trap - terras - tuin - buitenberging - doorgang voor fietsen naar voorkant van de woning.

Deze woning is vrij vanaf 1 februari 2019.
  • 2
  • 1
Referentie
:
1333
Woningtype
:
Huis
Huurprijs
:
€ 625
Erfgoed
:
Nee
EPC
:
In aanvraag
Verwarming
:
Niet meegedeeld

Mijn selectie