Huis

Wontergemstraat 82, 8720 Dentergem

Contacteer de makelaar

Ellen Adams

Alleenstaande villa met bijgebouw en mogelijkheid tot aankoop (paarden)weide

Deze vrijstaande woning met een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 306 m2 is gelegen op een perceel van 3.259 m2 net buiten het centrum van Dentergem.

TROEVEN!
- Volledig onderkelderd
- Recente condensatieketel
- Dubbele garage
- Bijgebouw geschikt voor paardenverzorging (+/- 200 m2)
- Afzonderlijke zij-ingang naar burelen
- Mogelijkheid tot aankoop achterliggende weide

INDELING:
De woning omvat op het gelijkvloers de inkomhal met gastentoilet, woonkamer met houthaard, eetplaats, volledig ingerichte keuken, slaapkamer, badkamer, bureaukamer en hobbykamer (of mog. tweede gelijkvloerse slaapkamer).

De bovenverdieping beschikt over een ruime nachthal, vier slaapkamers, een hobbykamer/dressing, badkamer en toilet. De woning is volledig onderkelderd met verschillende compartimenten waaronder een dubbele garage, technische ruimte, wasplaats, diverse afzonderlijke bergruimtes,…

In de aangelegde tuin met terras en zwembad kan u volledig tot rust komen. Het bijgebouw is geschikt voor paardenverzorging (+/- 200 m2). Bovendien kan de achterliggende omheinde weide met een oppervlakte van bijna 1,8 ha bijkomend aangekocht worden!

Dentergem is zeer rustig, doch strategisch goed gelegen tussen Waregem, Deinze en Tielt. Met een vlotte verbinding richting E17 (Kruisem) en E40 (Aalter) is dit de ideale plaats voor uw droomwoning!

Laat u verrassen door de ruimte en mogelijkheden, contacteer Ellen op het nummer 0474 86 04 52 of via ellen@heritagevastgoed.be.  

  
  • 5
  • 2
  • 2
  • 306 m²
Referentie
:
1556
Woningtype
:
Huis
Prijs
:
€ 629.000
Erfgoed
:
Nee
EPC
:
228 kWh/m².jaar
Verwarming
:
CV op stookolie
Garage
:
2

Mijn selectie