Landelijke woning op exclusieve locatie aan de leie te koop te DRONGEN (9031) | Heritage Vastgoed

Huis

9031 DRONGEN

€ 1.190.000

  • 3
  • 1
  • 1

Landelijke woning op exclusieve locatie aan de Leie

Contracteer Els Vaernewyck voor alle info met betrekking tot deze woning. Bel 0496/ 10 65 76 of mail els@heritagevastgoed.be.
Droomt u van een charmante woning aan het water op een prachtige locatie nabij Gent?
In een plooi van de Leie, op een steenworp van de E40,  treft u deze unieke en charmante op te frissen woning met een totale oppervlakte van 3.094 vierkante meter.
Naast de afzonderlijke garage aan de straatzijde start de lange oprijlaan en betreedt men vervolgens de woning via de authentieke inkomhal, Deze geeft op zijn beurt toegang tot de eetkamer, met aansluitend de keuken en de woonkamer.
Aan de woonkamer grenst het origineel overdekt terras (oriëntatie ZO), waar bewoners genieten van een prachtig zicht op de achtertuin en de Leie.
Perceelbreedte aan de oever bedraagt 14m.
Naast de leefruimtes bevindt zich op de benedenverdieping ook de badkamer. Kelderverdieping te betreden van buiten de woning.
Met de drie volwaardige slaapkamers op de eerste verdieping en uitbreidingsmogelijkheid via zolder kan deze woning verbouwd worden op maat van ieder gezin.

Deze interessante eigendom biedt heel wat mogelijkheden. Mits enige verbouwingswerken kan de woning op zijn perceel een uiterst exclusieve eigendom betekenen.
Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot het opsplitsen van de percelen, waardoor een lot bouwgrond aan de straatzijde ontstaat. Ideaal voor verkoop, vrij beroep, etc.
Alle bezoeken kunnen steeds doorgaan op afspraak met de makelaar, rekening houdend met de huidige huurder van de woning.

   
  • 3
  • 1
  • 1
Referentie
:
1367
Woningtype
:
Huis
Prijs
:
€ 1.190.000
Erfgoed
:
Nee
EPC
:
982 kWh/m².jaar
Verwarming
:
CV op stookolie
Garage
:
1

Mijn selectie