Ruime woonst met veel mogelijkheden met extra grond en magazijn te koop te URSEL (9910) | Heritage Vastgoed

Villa

9910 URSEL

€ 590.000

  • 4
  • 2
  • 3
Gigantische ruime woonst met enorm veel mogelijkheden, ideaal voor een vrije beroeper!

Voor een bezoek neem contact op met Els - 0496 10 65 76 of els@heritagevastgoed.be

Deze prachtige woning heeft enorm veel mogelijkheden. Vooraan is er een volledige winkelruimte met aparte inkom die gebruikt kan worden als handelsruimte. De oprit brengt u naar een schuur die gebruikt kan worden als bergruimte, alsook 3 garages. Bij de schuur staan ook 2 serres en er is een uitweg, afgesloten met een poort, die uitkomt in de naastliggende straat.
Dankzij de zone 30 aan de woning geniet u van een betere zichtbaarheid.

Op het gelijkvloers vinden we een ruime inkomhal die uitkomt in de woonkamer of in de keuken. De keuken is voorzien van zeer veel kasten, een vaatwas, combi-oven, kookplaat, dampkap en dubbele spoelbak. Er is ruimte genoeg voor een ruime ontbijttafel. De open haard in de woonkamer zorgt voor warm en sfeervol gevoel, maar aansluitend kan u genieten van de zon in de veranda, met daarnaast een overdekt terras, een open terras met gemetste barbecue en de ruime tuin.

Verder zijn er op het gelijkvloers 2 slaapkamers, een moderne badkamer met dubbele wastafel, toilet en inloopdouche, een ruime berging en een schoenenkast.

Als we in de inkomhal de trap naar de eerste verdieping nemen brengt dit ons naar nog 3 zeer grote slaapkamers, een tweede badkamer met bad, toilet en wastafel en een zolderberging.

Als extra troef is de volledige woning onderkelderd, waar ook 1 garage in uitkomt. Alsook de technische ruimtes met de stookolietank en -brander en een waterverzachter.

Kortom, deze ruime woning heeft zeer veel potentieel. Bel vandaag nog voor een bezoek!
  • 4
  • 2
  • 3
Referentie
:
1370
Woningtype
:
Villa
Prijs
:
€ 590.000
Erfgoed
:
Nee
EPC
:
652 kWh/m².jaar
Verwarming
:
CV op stookolie
Tuin
:
Ja
Terras
:
Ja
Garage
:
3

Mijn selectie