Huis

Rozestraat 10, 9910 URSEL

Prijs op aanvraag

  • 3
  • 1

Contacteer de makelaar

Ellen Adams

Woonst met handelspand gelegen te Ursel

Deze woonst met handelspand in het centrum van Ursel is op zoek naar een nieuwe eigenaar! Bovendien mogelijkheid tot ombouwen naar twee wooneenheden.

Laat u inspireren door de veelzijdigheid van dit pand en plan vandaag nog uw bezoek met Ellen op het nummer 0474 86 04 52 of via ellen@heritagevastgoed.be.

Via de traphal betreedt je de ruime woonst  (+/- 140 m²) met volledig geïnstalleerde keuken, eetkamer en woonkamer met open haard, bijkeuken, nachthal, technische ruimte, 3 slaapkamers, badkamer (douche en dubbele lavabo) en toilet alsook toegang tot de zolderruimte. De woonkamer kijkt uit op het zuidgericht terras.

Was het altijd jouw droom om een handelszaak uit te baten? Dan hebben wij een unieke kans voor jou! Dit modern handelspand in het hart van Ursel (Aalter) is op zoek naar nieuwe eigenaars met zin voor ondernemen. Dankzij de ruime woonst boven het handelspand biedt dit bovendien de perfecte locatie om wonen en werken te combineren!
Het gelijkvloers handelspand van +/- 160 m2 omvat een winkelruimte met afzonderlijke zij-ingang, verschillende werkateliers en bergingen, een keuken, diverse koelcellen, wasplaats en afzonderlijke bureelruimte.

Verdere troeven zijn ongetwijfeld de talrijke mogelijkheden die dit pand biedt! Zo is het handelspand momenteel ingericht als slagerij, maar dit is slechts één van de vele mogelijkheden waarvoor dit pand dienst kan doen (winkel, vrije beroepen, praktijkruimte,...) . Bovendien mag er ook omgebouwd worden naar twee woongelegenheden.

Laat u inspireren door de veelzijdigheid van dit pand en plan vandaag nog uw bezoek met Ellen op het nummer 0474 86 04 52 of via ellen@heritagevastgoed.be.

Info:
- EPC: label C, 230 kWh/m²
- Stedenbouw: Vg - Wg - Gmo - Gvkr - Gvv
- Watertoets: perceelscore A, gebouwscore A
- De bovenvermelde oppervlakte betreft de bruto oppervlakte zoals vermeld in het EPC-attest

  
  • 3
  • 1
  • 276 m²
  • 44 m²
Referentie
:
1606
Woningtype
:
Huis
Prijs
:
Prijs op aanvraag
Erfgoed
:
Nee
EPC
:
230 kWh/m².jaar
Verwarming
:
CV op gas
Overstromingsgevoelig
:
Nee
Risicozone voor overstromingen
:
Nee
Afgebakend overstromingsgebied
:
Nee
Afgebakende oeverzone
:
Nee

Mijn selectie