Nieuwbouwwoning op topligging te koop te ROESELARE (8800) | Heritage Vastgoed

Stadswoning

8800 ROESELARE

€ 248.000

  • 3
  • 1
Woonproject MUIDEPOORT WEST omvat 3 energie-neutrale stadswoningen gelegen aan de Weststraat te Roeselare. 
De Weststraat is een nieuw aangelegde straat, rustig gelegen doch zeer centraal met op wandelafstand tal van winkels (Colruyt, Lidl,…) en scholen. 
Dit op slechts 400 m van het stadscentrum, vlakbij het sportcentrum met het nieuw aangelegde zwembad en vlotte verbinding tot de R32 en A17. Deze tijdloze woning met zuidgerichte stadstuin omvat: inkomshal met gastentoilet, ruime woonkamer met open ingerichte keuken en bergruimte. Het 1ste verdiep omvat 3 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en berging/wasplaats. Een vaste trap naar het 2de verdiep biedt de mogelijkheid tot 2 extra slaapkamers of het gebruik van een ruime hobby/speelruimte. 
Een privé-autostaanplaats gelegen aan de achterzijde van de woning maakt dit plaatje compleet (inbegrepen in de vraagprijs). De gepassioneerde bouwheer levert kwaliteit van A tot Z en kan zorgen voor een gepersonaliseerde afwerking van deze woning wat keuken, badkamer, vloeren,... betreft. 
Voor de snelle beslissers is er eveneens nog inspraak mogelijk in het ontwerp van de architect. 
Deze finale afwerking is realiseerbaar op korte termijn en wordt volledig instapklaar afgeleverd . 
De woning wordt duurzaam afgewerkt en is geoptimaliseerd naar de strenge comfort- en energienormen. Locatie, oriëntatie, inplanting, architectuur, kwaliteit, ruimte én licht zorgen hier voor een optimale woonkwaliteit! 
Door zijn ligging en concept: zekerheid op een meerwaarde voor de toekomst. Start bouw: maart 2018 met oplevering eind 2018/begin 2019 
Kosten: 10% registratierechten op de grondwaarde (interessant voor de koper) en 21% btw op de constructiewaarde Interessante prijzen en voorwaarden zowel voor eigen bewoning als investeringsdoeleinden: vraag vrijblijvend meer info via simon@heritagevastgoed.be of 0472 81 50 43 


 

  • 3
  • 1
  • 168 m²
Referentie
:
1300
Woningtype
:
Stadswoning
Prijs
:
€ 248.000
Erfgoed
:
Nee
EPC
:
In aanvraag
Verwarming
:
CV op gas
Tuin
:
Ja

Mijn selectie