Prachtige nieuwbouwwoning op topligging te Roeselare te koop te ROESELARE (8800) | Heritage Vastgoed

Bel-etage

8800 ROESELARE

€ 248.000

  • 3
  • 1
  • 1
Woonproject MUIDEPOORT WEST omvat 3 energie-neutrale stadswoningen gelegen aan de Weststraat te Roeselare. 
De Weststraat is een nieuw aangelegde straat, rustig gelegen doch zeer centraal met op wandelafstand tal van winkels (Colruyt, Lidl,…) en scholen. 
Dit op slechts 400 m van het stadscentrum, vlakbij het sportcentrum met het nieuw aangelegde zwembad en vlotte verbinding tot de R32 en A17. Deze tijdloze bel-etage omvat: inkomhal met toegang tot de traphal naar het eerste verdiep, bergruimte en garage. Het 1ste verdiep omvat het gastentoilet, ruime woonkamer met open ingerichte keuken, bureau/speelruimte en bergruimte. Op het 2de verdiep zijn er 3 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en berging/wasplaats. 
Een zongericht terras van (10m2) gelegen aan de achterzijde van de woning maakt dit plaatje compleet. De gepassioneerde bouwheer levert kwaliteit van A tot Z en kan zorgen voor een gepersonaliseerde afwerking van deze woning wat keuken, badkamer, vloeren,... betreft. 
Voor de snelle beslissers is er eveneens nog inspraak mogelijk in het ontwerp van de architect. 
Deze finale afwerking is realiseerbaar op korte termijn en wordt volledig instapklaar afgeleverd . 
De woning wordt duurzaam afgewerkt en is geoptimaliseerd naar de strenge comfort- en energienormen. Locatie, oriëntatie, inplanting, architectuur, kwaliteit, ruimte én licht zorgen hier voor een optimale woonkwaliteit! 
Door zijn ligging en concept: zekerheid op een meerwaarde voor de toekomst. Start bouw: maart 2018 met oplevering eind 2018/begin 2019 
Kosten: 10% registratierechten op de grondwaarde (interessant voor de koper) en 21% btw op de constructiewaarde Interessante prijzen en voorwaarden zowel voor eigen bewoning als investeringsdoeleinden: vraag vrijblijvend meer info via simon@heritagevastgoed.be of 0472 81 50 43 
  • 3
  • 1
  • 1
  • 185 m²
Referentie
:
1301
Woningtype
:
Bel-etage
Prijs
:
€ 248.000
Erfgoed
:
Nee
EPC
:
In aanvraag
Verwarming
:
CV op gas
Terras
:
Ja
Garage
:
1

Mijn selectie