Appartement

Marktstraat 91, 8530 HARELBEKE

Contacteer de makelaar

Els Vaernewyck

Prachtig nieuwbouwappartement in kleinschalige residentie in het centrum.

Openhuis zaterdag 30 september van 10u30 tot 13u. Welkom (zonder afspraak)!

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Els: 0496 10 65 76 of els@heritagevastgoed.be

Dit appartement is gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw. Gelegen in de vernieuwde stadskern van Harelbeke.
Op wandelafstand zijn alle mogelijke handelszaken, winkels, horeca en openbaar vervoer terug te vinden. Het centrum van Kortrijk is via de invalsweg op enkele minuten te bereiken, en ook Waregem en omstreken zijn niet veraf.

Dit appartement van 127m² bestaat uit een ruime inkomhal met apart toilet, een zeer lichtrijke woonkamer met open, volledig ingerichte keuken en een grote berging. Vanuit de keuken en woonkamer is er toegang tot het terras van 15m². Verder zijn er 3 ruime slaapkamers en een badkamer met bad, douche en wastafel aanwezig.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 5 appartementen (LAATSTE TE KOOP) afgewerkt met zeer kwaliteitsvolle materialen en allen voorzien van een zonnig leefterras aan de achterkant van het gebouw.
Het gebouw voldoet aan alle hedendaagse energienormen en is zelf een BEN-woning (bijna energieneutraal). Voor de materialen wordt de keuze gemaakt voor maximaal comfort en minimaal onderhoud.

in de inkomhal van het gebouw is een aparte fietsenberging voorzien en achteraan het gebouw zijn er 8 autostaanplaatsen voorzien. Deze autostaanplaatsen kunnen aangekocht worden voor 12.000 euro (of 20.000 euro bij aankoop van 2).

Info:
- EPC: EPB in opmaak
- Stedenbouw: Vg - Wg - Gmo - Gvkr - Gvv
- Watertoets: perceelscore A, gebouwscore A
- De bovenvermelde oppervlakte betreft de bruto oppervlakte zoals vermeld in het EPC-attest
  • 3
  • 1
  • 127 m²
Referentie
:
1546
Woningtype
:
Appartement
Prijs
:
€ 324.000
Erfgoed
:
Nee
Terras
:
Ja
EPC
:
In aanvraag
Verwarming
:
Vloerverwarming
Overstromingsgevoelig
:
Nee
Risicozone voor overstromingen
:
Nee
Afgebakend overstromingsgebied
:
Nee
Afgebakende oeverzone
:
Nee

Mijn selectie