Interessante, op te frissen halfopen bebouwing te koop te Kruishoutem (9770) | Heritage Vastgoed

Huis

9770 Kruishoutem

€ 235.000

  • 3
  • 1
Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer Els op 0496 10 65 76 of via els@heritagevastgoed.be. 

In het hartje Kruishoutem bevindt zich deze halfopen woning met diepe tuin én ruim magazijn (van 175 m2) op een grondoppervlakte van 780 m2. Rustig en toch strategisch goed gelegen, op slechts enkele kilometers van Nazareth en Deinze. 
Deze steeds goed onderhouden woning omvat op het gelijkvloers de keuken met eetplaats, woonkamer, extra kamer met open haard, badkamer, toegang tot een berging met kelder en de traphal naar de 1ste verdieping. Dit verdiep bestaat uit 2 slaapkamers en een vaste trap die toegang biedt tot een 3de slaapkamer én zolderruimte. Een aparte wasplaats en garage zorgen voor bijkomende mogelijkheden.


Dit is een buitenkans, aangezien beide woningen tegelijk in verkoop worden aangeboden. Zo kunt u bijvoorbeeld in 1 woning zelf wonen en de andere woning te huur aanbieden. Andere mogelijkheid is inrichting van een kangoeroewoning. Uiteraard kunt u ook de 2 woningen gewoon benutten als 1 geheel.


Kortom, een heel degelijke woning met goede basis om op te frissen/te renoveren op een toplocatie met uitgebreide mogelijkheden - zeker uw bezoek waard! 


Klein beschrijf mogelijk.
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. 
  • 3
  • 1
Referentie
:
1320
Woningtype
:
Huis
Prijs
:
€ 235.000
Erfgoed
:
Nee
EPC
:
In aanvraag
E totaal
:
535 kWh/jaar
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Tuin
:
Ja

Mijn selectie