Winkelruimte

Rozestraat 10, 9910 URSEL

Contacteer de makelaar

Ellen Adams

Was het altijd jouw droom om een handelszaak uit te baten? Dan hebben wij een unieke kans voor jou! Dit modern handelspand in het hart van Ursel (Aalter) is op zoek naar nieuwe eigenaars met zin voor ondernemen. Dankzij de ruime woonst boven het handelspand biedt dit bovendien de perfecte locatie om wonen en werken te combineren!

Het gelijkvloers handelspand van +/- 160 m2 omvat een winkelruimte met afzonderlijke zij-ingang, verschillende werkateliers en bergingen, een keuken, diverse koelcellen, wasplaats en afzonderlijke bureelruimte.

Via een afzonderlijke ingang betreedt je de ruime woonst  (+/- 140 m²) met volledig geïnstalleerde keuken, eetkamer en woonkamer met open haard, bijkeuken, nachthal, technische ruimte, 3 slaapkamers, badkamer (douche en dubbele lavabo) en toilet alsook toegang tot de zolderruimte. De woonkamer kijkt uit op het zuidgericht terras.

Verdere troeven zijn ongetwijfeld de talrijke mogelijkheden die dit pand biedt! zo is het handelspand momenteel ingericht als slagerij, maar dit is slechts één van de vele mogelijkheden waarvoor dit pand dienst kan doen (winkel, vrije beroepen, praktijkruimte,...)

Laat u inspireren door de veelzijdigheid van dit pand en plan vandaag nog uw bezoek met Ellen op het nummer 0474 86 04 52 of via ellen@heritagevastgoed.be.


  
  • 3
  • 1
  • 276 m²
  • 44 m²
Referentie
:
1606
Woningtype
:
Winkelruimte
Prijs
:
€ 329.000
Erfgoed
:
Nee
EPC
:
230 kWh/m².jaar
Verwarming
:
CV op gas
Overstromingsgevoelig
:
Nee
Risicozone voor overstromingen
:
Nee
Afgebakend overstromingsgebied
:
Nee
Afgebakende oeverzone
:
Nee

Mijn selectie