Huis

Adres op aanvraag

Contacteer de makelaar

Els Vaernewyck

Prachtig afgewerkte woning met bureau / hobbyruimte / praktijkruimte.

Voor meer info: Els 0496 10 65 76 of els@heritagevastgoed.be

In Machelen-aan-de-Leie vindt u deze mooie en goed onderhouden open bebouwing terug.
Gelegen nabij het centrum van Machelen, maar ook in de buurt van Deinze en in de nabije omgeving van scholen, supermarkten, slagers, bakkers, apotheker, etc.
In Deinze kan u genieten van een groene omgeving in De Brielmeersen. Hier bevindt zich ook een ziekenhuis en verschillende middelbare scholen.
 
Via de voordeur van de privé-inkom komt u binnen in de hal met gastentoilet en vestiaire. Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime en lichtrijke leefruimte met een open haard en Franse parketvloer. Dankzij de grote raampartijen en een breed schuifraam met zicht op de tuin, is er veel lichtinval. Verbonden aan de leefruimte vindt u een mooi afgewerkte en volledig ingerichte keuken met kookeiland en kwalitatieve toestellen.
Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers, een badkamer (eventueel in te richten als dressing) en een volledig nieuwe 2e badkamer. Vanuit de nachthal heeft u ook toegang tot de praktijkruimte (of 4e slaapkamer). Deze kan perfect ingericht worden tot bureau, grote speelkamer, hobbyruimte, ... Er is ook een ruime garage met automatische poort. Het huis is omringd door een goed onderhouden en gezellige tuin met tuinhuis. Langs de achtergevel is er ook een terras met blauwstenen tegels.

De woning heeft een aparte inkom die leidt naar een mooie handelsruimte op de 1e verdieping. Deze kan worden ingericht als praktijkruimte, kantoor, bureau, ...
Vanuit de praktijkruimte is er een toegang naar een apart toilet met douche.
Dit is de perfecte eigendom om uw bijberoep of zelfstandige activiteit van thuis uit te oefenen en afgescheiden te houden van uw privéwoning. Ideaal voor vb. logopediste, schoonheidsspecialiste, diëtiste, ... of gewoon als afgesloten kantoorruimte! Maar tegelijkertijd kan de ruimte ook gebruikt worden als speelkamer, hobbyruimte, 'studio' voor de kinderen, ...

Dankzij de ligging langs de verbindingsweg tussen Waregem en Deinze biedt deze woning een strategische commerciële ligging met een goede zichtbaarheid. Er is ook parkeergelegenheid voor het ontvangen van klanten. Ideaal voor het combineren van wonen - werken.

De woning is voorzien van 3 types verwarming! Mogelijkheid om te verwarmen op stookolie, via de warmtepomp en de open haard!

Renovaties: elektriciteit, ramen, leidingen, vloeren, keuken, elektrische rolluiken, binnendeuren, trap, open haard, warmtepomp, mazoutbrander, badkamer, ...

Nieuwgierig? Contacteer Els en ontdek de mogelijkheden van dit pand!
  • 4
  • 2
  • 260 m²
Referentie
:
1701
Woningtype
:
Huis
Prijs
:
€ 519.000
Erfgoed
:
Nee
Tuin
:
Ja
Terras
:
Ja
EPC
:
252 kWh/m².jaar
Verwarming
:
Warmtepomp
Overstromingsgevoelig
:
Nee
Risicozone voor overstromingen
:
Nee
Afgebakend overstromingsgebied
:
Nee
Afgebakende oeverzone
:
Nee

Mijn selectie