Prachtig nieuwbouw duplexappartement met 2 slaapkamers en zonnig terras op uitstekende ligging te koop te AALTER (9880) | Heritage Vastgoed

Appartement

Oostmolenstraat 13, 9880 AALTER

Contacteer de makelaar

Els Vaernewyck

Voor meer informatie over dit project contacteer Els: 0496 10 65 76 of els@heritagevastgoed.be

Geniet nu (onder bepaalde voorwaarden) van de tijdelijke btw-verlaging naar 6%!

Residentie Odiel is residentieel ingeplant in de Stationsbuurt van Aalter, recht tegenover het station en wordt gekenmerkt door een eigentijdse architectuur en vormgeving.
De residentie bestaat uit 18 appartementen, 17 autostaanplaatsen, 18 private bergingen en een fietsenstalling voor 48 fietsen.

Dit duplexappartement van 111m2 is gelegen op de derde en vierde verdieping en beschikt op het gelijkvloers van het appartement (3e verdieping gebouw) over een inkom; een ruime berging palend aan de keuken; een afzonderlijk toilet; een leefruimte met ingerichte open keuken en een terras van 11m2. Op de tweede verdieping van het appartement (4e verdieping gebouw) zijn 2 slaapkamers en een ingerichte badkamer. Aankoop berging mogelijk vanaf 5.000, parkeerplaats vanaf 17.500 euro.

De volledige residentie wordt afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en met oog voor detail. Alle appartementen zijn voorzien van een verluchtingssysteem type D en worden individueel verwarmd met een gaswandketel of warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en radiatoren.

Oplevering voorzien zomer 2022

Bel vandaag nog voor meer informatie!
  • 2
  • 1
  • 111 m²
Referentie
:
1433
Woningtype
:
Appartement
Prijs
:
€ 265.000
Erfgoed
:
Nee
EPC
:
In aanvraag
Verwarming
:
Warmtepomp
Terras
:
Ja

Mijn selectie