Vrijstaande woning in het dorpscentrum van Lotenhulle te koop te LOTENHULLE (9880) | Heritage Vastgoed

Huis

9880 LOTENHULLE

€ 287.000

  • 2
  • 1
  • 1
Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer Simon op 0472 81 50 43 of via simon@heritagevastgoed.be. 

Alleenstaande woning in het centrum van Lotenhulle


In de dorpskern van het gezellige Lotenhulle vinden we deze vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 963 m2. De woning is zeer rustig gelegen, vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer,… en tevens vlotte verbinding naar grootwegen. 
De woning heeft al een grondige renovatie ondergaan en wordt casco aangeboden, zo heeft u zelf de keuze naar afwerking en materialen die worden gebruikt. 
De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal, woonkamer met open keuken, slaapkamer met dressing, badkamer en een grote ruimte die naar eigen wens kan ingevuld worden (bureau, kinderkamer,…). Op de eerste verdiep kan een extra kamer gemaakt worden. 
In de rustige tuin is het zonnig vertoeven en deze kan net zoals de woning nog naar eigen wensen worden aangelegd. 
De woning is voorzien van nieuwe vensters, vernieuwd dak, aansluiting domotica, vloerverwarming, gescheiden rioleerstelsel met regenwaterput van 10.000 liter, gascondensatieketel, elektrische rolluiken (worden nog geplaatst), isolatie en aparte, gemetste garage. De keuken en ventilatiesysteem (C+) kunnen worden overgenomen. 
Het epc-verslag dateert nog van voor aanvang van de gebeurde werken en zal nu aanzienlijk lager zijn. 


Kortom, een woning met uitgebreide mogelijkheden – zeer rustig gelegen - kindvriendelijke buurt – ruime, zonnige tuin – zeker uw bezoek waard! 

 

  • 2
  • 1
  • 1
Referentie
:
1312
Woningtype
:
Huis
Prijs
:
€ 287.000
Erfgoed
:
Nee
EPC
:
In aanvraag
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Garage
:
1

Mijn selectie