Halfopen woning met mooie tuin en uitweg in Machelen-aan-de-Leie te koop te ZULTE (9870) | Heritage Vastgoed

Huis

Molenkouterstraat 35, 9870 ZULTE

€ 259.000

  • 3
  • 1
  • 1

Contacteer de makelaar

Sarah Vandeputte

 Halfopen woning met mooie tuin en uitweg in Machelen-aan-de-Leie

Voor meer informatie of een bezoek? Contacteer Sarah: 0474 93 68 00 of sarah@heritagevastgoed.be

Deze halfopen woning bevindt zich in een rustige straat in het centrum van de gemeente Machelen-aan-de-Leie, Zulte. Een gezellig dorp waar iedereen iedereen kent en waar vele leuke dorpsactiviteiten doorgaan. Op wandel- of fietsafstand zijn een bakker, slager, winkels, horeca, school, kinderopvang, ... terug te vinden. Geniet in alle rust van een wandeling of fietstocht langs de Leie met mooie verzichten. De omliggende gemeenten Deinze, Olsene, Zulte, Waregem enz. zijn zeer vlot bereikbaar alsook de op- en afrit van de autostrade in Kruishoutem of Deinze. Via de uitweg achteraan heeft u een goede toegang van en naar het perceel, een enorm pluspunt!

5 jaar geleden hebben de eigenaars deze woning volledig gerenoveerd.  Er is verwarming op aardgas aangelegd, er is een nieuw geïsoleerd dak geplaatst met nieuwe dakgoten, er liggen nieuwe vloeren en de zij- en achtergevel is hervoegd.
Het EPC-attest dateert dan ook nog van voor al deze werken. De elektriciteit is conform. Dit zorgt ervoor dat deze woning volledig instapklaar is.

Indeling: 
Gelijkvloers: inkomhal - woonkamer - eetkamer - voorraadkamer - keuken - badkamer - bergruimte/wasruimte
1e verdieping: 3 slaapkamers (slaapkamer 2 en 3 staan in verbinding met elkaar) - vaste trap naar geïsoleerde zolder, deze kan volledig ingericht worden als slaapkamer
Buiten: overdekt terras - zonnige goed onderhouden tuin - garage - tuinhuis/berging - oprit voor de garage - poort - uitweg in achterliggende woonwijk

Benieuwd naar deze woning? Bel dan zeker voor een bezoek!

  • 3
  • 1
  • 1
  • 140 m²
Referentie
:
1482
Woningtype
:
Huis
Prijs
:
€ 259.000
Erfgoed
:
Nee
EPC
:
471 kWh/m².jaar
Verwarming
:
CV op gas
Tuin
:
Ja
Terras
:
Ja
Garage
:
1

Mijn selectie