Prachtige landelijke hoeve met bijgebouwen (momenteel hondenpension) te koop te AALTER (9880) | Heritage Vastgoed

Huis

Adres op aanvraag

Contacteer de makelaar

Ellen Adams

Deze prachtige landelijke hoeve met bijgebouwen op 6.916 m2 ligt op het einde van een doodlopende straat in Lotenhulle, deelgemeente van Aalter. Hier vertoeft u in een oase van rust met uitzicht over weidse velden maar met een vlotte verbinding richting Gent, Knokke en Brugge.

De indeling van de HOOFDWONING is als volgt: volledig geïnstalleerde keuken, berging, leefruimte met authentieke elementen en open haard, gastentoilet, slaapkamer, badkamer (lavabo, bad, douche en sauna). Via de woonkamer is er rechtstreekse toegang tot twee kamers op de eerste verdieping, momenteel in gebruik als bureau. Via de prachtige houten trap in de nachthal heeft u toegang tot drie slaapkamers (met ingemaakte kasten/dressing), badkamer (lavabo en douche), dressing/sportruimte, ruime geïsoleerde zolder over de volledige lengte van de tweede woning.

De TWEEDE WONING – met eigen privé-ingang - bevat een keuken, woonkamer met houthaard, twee kamers, wasplaats, berging, badkamer (lavabo, douche), toilet. Deze woning is volledig rolstoeltoegankelijk en voorzien van alle comfort om als zorgwoning te gebruiken.

De volledige hoeve biedt dus nu reeds 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 7 of meer) en 3 badkamers.

De woning werd sinds 1981 in drie fases volledig gerenoveerd en wordt op vandaag verwarmd via zonneboiler – vloerverwarming – CV op stookolie – 2 houthaarden

Het bijgebouw (+/- 200 m2) wordt momenteel gebruikt als DIERENPENSION voor honden en katten en biedt alle nodige voorzieningen (onthaalruimte met bar, trimruimte, 25 kennels, vloerverwarming).

Heeft u de smaak te pakken? Dan maken de prachtige tuin met vijver en weids uitzicht, de unieke wijnkelder, twee garages (waarvan één geschikt voor mobilhome) én ruime parking dit plaatje compleet!

Deze eigendom met drie verschillende toegangen is geschikt voor meerdere doeleinden en iedere liefhebber van een rustige omgeving en de natuur. Bent u op zoek naar een ruime privéwoning met (dieren)praktijk? Wilt u uw droom tot het openen van een B&B werkelijkheid laten worden? Bent u op zoek naar de perfecte kangoeroewoning? Een zorgwoning?...

De eigendom wordt momenteel gebruikt als woning met handelspand, maar biedt tal van mogelijkheden die afgetoetst kunnen worden met gemeente Aalter.

Wenst u een rondleiding in deze unieke eigendom?
Aarzel niet en neem contact op met Ellen: 0474 86 04 52 of ellen@heritagevastgoed.be.
 

  • 4
  • 3
  • 2
  • 590 m²
Referentie
:
1534
Woningtype
:
Huis
Prijs
:
€ 1.095.000
Erfgoed
:
Nee
EPC
:
373 kWh/m².jaar
Verwarming
:
Vloerverwarming
Tuin
:
Ja
Garage
:
2

Mijn selectie