Idyllische eigendom nabij Le Crotoy in Frankrijk! te koop te SAINT-QUENTIN-EN-TOURMONT (80120) | Heritage Vastgoed

Huis

Route de Forest-Montiers , 80120 SAINT-QUENTIN-EN-TOURMONT (Frankrijk)

Contacteer de makelaar

Els Vaernewyck

Idyllische eigendom nabij Le Crotoy in Frankrijk!

Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op met Els Vaernewyck: 0496 10 65 76 of els@heritagevastgoed.be

Deze magnifieke eigendom is terug te vinden nabij het rustige Saint-Quentin-en-Tourmont, Frankrijk. Gelegen nabij Le Crotoy, in de Baai van de Somme.
Omgeving door idyllische uitzichten, bebossing en groene uitgestrekte velden. Dé ideale plek om volledig tot rust te komen en te genieten onder de Franse zon.
Er zijn een heleboel activiteiten of bezienswaardigheden in de buurt terug te vinden, o.a. het Parc du Marquenterre, Réserve Naturele Nationale de la Baire de Somme, ...

Een fantastische locatie om privé te bewonen, als buitenverblijf, ... maar deze woning leent zich er ook uitstekend toe om uit te baten als B&B.

De eigendom bestaat uit 2 woningen op éénzelfde perceel, beide gerenoveerd en tot in de puntjes verzorgd.
De kleinste woning kan dienen als privéwoning. Deze bestaat uit een inkomhal, toilet, woonkamer, zithoek, open keuken volledig voorzien van alle moderne toestellen, 2 slaapkamers en een badkamer. De volledige woning is omringd door een houten terras. Buiten loopt er een toegang naar nog een aparte woon-unit.

De grote woning, die dienst kan doen als 2e woonst, B&B, ... bestaat uit een inkomhal, toilet, woonkamer met prachtige speksteenkachel, eethoek, open keuken (opnieuw voorzien van alle mogelijke toestellen), 7 slaapkamers, 5 badkamers, een wasplaats, een veranda en een zeer ruim en zonnig terras.

Beide woningen worden verwarmd op aardgas (centrale verwarming).

Dé eye-catcher van deze eigendom is uiteraard het adembenemende zicht. Zowel buiten als binnen kan u vanuit elke hoek van de woning genieten van een onbetaalbaar uitzicht op de velden.

Bel vandaag nog voor een bezoek en realiseer uw droom van een buitenverblijf, B&B of volledige verhuis naar Frankrijk!

  
  • 9
  • 5
Referentie
:
1539
Woningtype
:
Huis
Prijs
:
€ 849.000
Erfgoed
:
Nee
EPC
:
In aanvraag
Verwarming
:
CV op gas
Tuin
:
Ja
Terras
:
Ja

Mijn selectie